Θέματα συζήτησης γύρω από την ιστοσελίδα CartValue
Δημοσιεύτηκε στης 06/04/2010

Υπηρεσία Alert

Η υπηρεσία Alert σας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για αλλαγές στη τιμή πώλησης των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Με τη χρήση μιας απλής μηχανής αναζήτησης, επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να παρακολουθείτε και το σύστημα θα σας ενημερώνει, μέσω email, κάθε φορά που κάποιο κατάστημα μειώσει την τιμή πώλησης του προϊόντος. Επίσης, με τη χρήση του Control Panel μπορείτε να αφαιρέσετε τα προϊόντα που δε θέλετε να παρακολουθείτε, καθώς και να αποκτήσετε ένα Ιστορικό Τιμών (μεταβολή της τιμής πώλησης ανά ημέρα) για όσα προϊόντα επιθυμείτε.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Alert, θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια αναζήτηση. Στη συνέχεια πατήστε στο εικονίδιο που βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του προϊόντος. Με αυτό τον τρόπο θα μεταφερθείτε στη σελίδα της υπηρεσίας Alert. Αυτή η σελίδα αποτελείτε από τρία μέρη: 1) Μια απλή μηχανή αναζήτησης, για να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε να παρακολουθήσετε, 2) Τα προϊόντα που ικανοποιούν τα κριτήρια αναζήτησης, και 3) Τα προσωπικά σας στοιχεία για να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα CartValue, αλλά και για να έχετε πρόσβαση στο Control Panel. Τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα δημοσιευτούν ούτε θα αποσταλλούν στα καταστήματα.

Στις περισσότερες φορές, όταν πατήσετε στο εικονίδιο επιλέγετε μόνο ένα προϊόν. Μπορείτε, όμως, να αλλάξετε τη λέξη αναζήτησης, και πατώντας το κουμπί “Alert” να αναζητήσετε περισσότερα προϊόντα. Στον πίνακα που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τη μηχανή αναζήτησης επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να παρακολουθείτε. Τέλος, αν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα CartValue δώστε το email σας και τον κωδικό πρόσβασης. Σε διαφορετική περίπτωση, δώστε μας ένα όνομα, email (θα πρέπει να το επιβεβαιώσετε) και ένα κωδικό πρόσβασης, για να σας ανοίξουμε λογαριασμό.

Αφού επιβεβαιώσετε το email σας (θα λάβετε σχετικές οδηγίες μέσω email), πατήστε στο σύνδεσμο “Είσοδος Μέλους” (ή αλλιώς επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.entrance.cartvalue.gr) για να κάνετε log-in. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την κατηγορία “Επισκέπτης” και όχι “Κατάστημα”. Στο Control Panel μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα που δε θέλετε να παρακολουθείτε, καθώς και να αποκτήσετε Ιστορικό Τιμών για όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν.

Για όσες απορίες έχετε (ή πιθανά προβλήματα που συναντήσατε), μπορείτε να τα αναφέρετε εδώ (με τη μορφή σχολίου) ή μπορείτε να στείλετε email. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην προσβάλουν τον αναγνώστη.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο:

Όνομα
Σχόλιο
Πληκτρολογείστε δίπλα τη λέξη "aaat"