Θέματα συζήτησης γύρω από την ιστοσελίδα CartValue
Δημοσιεύτηκε στης 06/03/2010

Μηχανή αναζήτησης CartValue

Παρόλο που υπάρχουν αρκετές μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει η αναζήτηση είναι περιορισμένος. Συνήθως, η αναζήτηση γίνεται είτε με τη χρήση μιας λέξης-κλειδί είτε με την πλοήγηση στις διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων. Όμως, τι γίνεται αν κάποιος θέλει να αναζητήσει ένα προϊόν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ή να αναζητήσει προϊόν σε ένα κατάστημα;

Η απάντηση στα παραπάνω δύο ερωτήματα δόθηκε με την ιστοσελίδα CartValue. Η μηχανή αναζήτησης CartValue ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούνιο του 2009. Μετά από περίπου 8 μήνες λειτουργίας, μπορούμε να πούμε ότι η σελίδα παίρνει την τελική μορφή, που θα θέλαμε. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες ή να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες. Η μηχανή αναζήτησης CartValue φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τον χρήστη του Internet καθώς και τον επιχειρηματία.

Με τη λειτουργία αυτού του blog, θέλουμε να μάθουμε τις ανάγκες σας για τις online αγορές, και να βρούμε τρόπους να σας βοηθήσουμε. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην προσβάλουν τον αναγνώστη.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο:

Όνομα
Σχόλιο
Πληκτρολογείστε δίπλα τη λέξη "cvvl"